Jardí dels records

Bolvir. 2017

 

El projecte consisteix en l’ordenació i la transformació de l’antic cementiri del poble, en desús des de fa anys, en un jardí públic.

En primer lloc, la intervenció recupera la totalitat dels murs perimetrals que conformen la volumetria d’ambdós edificis religiosos adjacents (l’església de Santa Cecília i la capella de l’Esperança), arribant a la seva fonamentació. Recuperant les peces històriques que es trobaven parcialment colgades de terres.

El segon objectiu del projecte és la recuperació del territori per a un espai de passeig i de lleure per al poble. Espai lliure articulat per diferents murs de pedra, que seguint la topografia del terreny, juntament amb rampes i escales comuniquen el carrer de Les escoles amb la plaça de l’Església. Aquesta articulació del territori ens du a un mirador amb vistes a les muntanyes, parc per a jocs infantils i espai per al descans.

2Puig.architects

 

|